Viime perjantaina kaivinkone oli viimeistä päivää - ainakin tällä erää. Viemäriputket asennettiin ja viemärin kuoppa peitettiin. Konevuokaraamosta oli lainassa tärytin, jolla anturasora tärytettiin tasaiseksi. Hankalassa paikassa oleva koivu kaadettiin kaivinkoneen tukkisaksien avulla. Kone auttoi puuta kaatumaan oikeaan suuntaan ja mies sahasi. Aika näppärästi ison koneen avulla saatiin puun oksat karsittua ja siirrettyä kasaan. Puu meni naapuriin, koska itsellä ei ole nyt aikaa tehdä siitä polttopuita.

Lauantaina haettiin anturamuotin tekemistä varten lautoja, joita sahattiin oikeankokoisiksi illalla.

Sunnuntaina kävi muurari tutustumassa työmaahan ja tekemässä ostoslistaa perustustarvikkeista ja alakerran seinätarvikkeista. Tarjouspyynnöt tavaroista laitettiin kolmeen rautakauppaan, joista edullisimpaan tehdään tilaus huomenna.

Eilen käytiin hakemassa Jyväskylästä sopiva määrä Fuktisolia salaojia varten. Päivä venyi pitkäksi, mutta säästöä tuli niin, ettei mitään rajaa. Muutenkin tämä viikko on mennyt työn ohella erilaisissa juoksevissa asioissa ja tavarahankinnoissa. Ensi viikolla alkava neljän viikon kesäloma tuo helpotusta aikapulaan ja silloin toivottavasti päästään aloittamaan oikein kunnon hikipajatyöt.



Paikoilleen asennetut viemäriputket peitetään.



Anturasora tärytetty.



Kaivinkone siirtelee koivunoksia sivuun tukkisaksilla.



Ruokatauko Fuktisolinhakumatkalla Jyväskylässä.