Koska tämä blogi on ollut tosi huonolla hoidolla, eikä tätä olla luettu tosi pitkään aikaan, ei noihin tänne tulleisiin kysymyksiinkään olla vastattu asianmukaisella aikataululla. Nyt on tarkoitus vastata niihin ja pitää vastaisuudessa huoli siitä, että tätäkin blogia seurataan itse ja tänne jopa kirjoitellaan. Kun kerran tuossa vanhassa talossa kaikenlaista remonttia aina vähän väliä ilmenee. Isompaa ja pienempää.

Keittiön tapetti on Duron Gammalsvenska -mallistosta ja väriltään vaaleanruskea.

Keittiön kulmassa oleva eritasoinen taso on rakennettu itse ja kulmaan jäi hukkatilaa. Olisihan noita karusellisysteemejä kulmiin ollut, mutta koska meillä oleva taso on normaalia alempana, karuselli olisi tehty mittatilauksena ja se olisi sotkenut ennestäänkin pienen keittiöremonttibudjetin. Siksi sinne jätettiin tyhjää.

Nyt kun keittiö on ollut käytössä neljä vuotta, voin todeta, että käytössä on hyvä. Alatasoissa meillä on kaikkialla muualla laatikot - vain yksi kaappi. Ja se on juuri se ainoa asia minkä tekisin toisin: ei yhtään kaappia, ainoastaan laatikoita. Voisihan siihen vielä jälkikäteenkin laatikot laittaa, mutta ei kuulu tällä hetkellä budjettiin.