Keittiö on nyt ollut reilun kuukauden käytössä ja tyytyväisiä ollaan oltu. Kokonaisuus on osoittanut toimivuutensa ja kaappi- sekä laatikostotilaa tuntuu olevan riittävästi meidän tarpeisiin. Hintaa remontille tuli noin 9500 euroa, sisältäen eteiseen uuden lattian. Ainoa ulkopuolinen apu remontissa oli sähkömies, joka teki sähkökytkennät, kaikki muut työt suoritettiin itse.

Keittiön kalusteet ostettiin tarjous- ja tinkauskierroksen jälkeen Nettokeittiöltä, jonne pisteet asiallisesta asiakaspalvelusta ja täsmällisistä tavarantoimituksista.

922333.jpg  922335.jpg

Pöytätasot pilkottiin Durawoodin massiivitammilevyistä.

922373.jpg

Keittiön koneiksi valittiin rosteripintaiset laitteet Boschin mallistosta. Ainoastaan mikroaaltouuniksi tuli Whirlpoolin kalustemikro, johtuen Boschin kalustemikron järkyttävästä hinnasta. Tosin ei se Whirlpoolikaan mikroksi mikään edullinen ollut. Tuntuu nuo kalustemikrot olevan kalliita merkistä riipumatta.

Meille uutta on keraaminen induktiotaso sekä kiertoilmauuni, joita ei enää annetaisi pois mistään hinnasta, on ne vaan sen verran kätevät laitteet.

922339.jpg  922340.jpg

Tiskiallas on Stalan mallistosta ja hana Oraksen Alessi.

922341.jpg

Välitilan laatoiksi tuli valkoiset Italialaiset Elios Bianco Lucid kaakelit.

922344.jpg

Keittiön tapetiksi löytyi
Duron Gammalsvenska-mallistosta Hudiksvalls Teater.

922348.jpg