Koko sunnuntain satoi vettä. Samoin tänään näyttää olevan sadepäivä. Välissä olleet aurinkoiset päivät on käytetty parvekkeen poistamiseen. Ensin siitä poistettiin kaide (jo pitkän aikaa sitten) ja sen jälkeen lattiaa piikattiin pois. Aluksi laattakerros ja sitten runkoa, jonka jälkeen rautasahalla sahattiin seinässä kiinni olevat raudat poikki.

Parvekkeen reuna oli tuettu, ettei se heti romahda siitä alta pois. Ja hyvin tuet pitivät. Runko oli vedetty liinalla tiukaksi pihalle päin, että romahtaisi oikeaan suuntaan. Ja niin siinä kävikin. Parvekkeesta oli jäljellä enään reunabetoni ja teräsvahvikkeet ja se oli kiinni enää yhdellä raudalla ja jopa sen avulla pysyi vielä paikoillaa. Eli parveke saatiin turvallisesti alas. Ainoa vahinko mikä syntyi oli se kun rautasahaa pidennettiin kiinnittämällä se laudanpätkään ja kiinnittäessä vasaralla lyötiin peukaloon.


 

Parvekkeessa vielä lattia. Tuet jo paikoillaan.



Parveke ovelta kuvattuna. Lattia jo poistettu ja liina kiinnitetty. Parveke on paikoillaan enää yhden rautatuen ja palkkien varassa.